Paperdői Borudvar - Győrújbarát

"Légy üdvözölve ragyogó színű bor, légy üdvözölve páratlan zamat!"

H-9081 Győrújbarát, Paperdő utca 9. - (+36) 30/989-7870 - [email protected] - www.paperdo.hu

Menü 1. / tálszervíz /

Leves:

  • -          Tárkonyos raguleves
  • -          Bakonyi betyárleves
  • -          Gulyásleves
  • -          Raguleves
  • -          Húsleves 10% felár ellenében

 

vagy

 

Előétel:

  • -          Mustáros csicseriborsókrém
  • -          Mascarpone-s lazackrém
  • -          Tormás, füstölt csülökkrém

 

Főétel:

  • -          Fokhagymás csirkecomb filé / roston vagy rántva /
  • -          Pulykamell fetasajttal és spenóttal töltve Cornflake-s bundában
  • -          Sertéskaraj Paperdő módra / besameles gombakrémmel, sajttal és bacon-nel /

 

Ára: 4,750 Ft/ fő

 


 

Menü 2. / tálszervíz /

Leves:

  • -          Tárkonyos raguleves
  • -          Bakonyi betyárleves
  • -          Gulyásleves
  • -          Raguleves
  • -          Húsleves 10% felár ellenében

 

vagy

 

Előétel:

  • -          Mustáros csicseriborsókrém
  • -          Mascarponés lazackrém
  • -          Tormás, füstölt csülökkrém

 

Főétel:

  • -          Mozzarellával és aszalt paradicsommal töltött csirkemell
  • -          Ínyenc sertéskaraj / kaliforniai paprikával, sonkával és szalonnával/
  • -          Kacsacomb aranybarnára sütve

 

Ára: 5,150 Ft/ fő

 

A menüket hozzáillő körettel és savanyúsággal tálaljuk.

A leves tálban, a fő étel tálakon kerül felszolgálásra.

 


 

Menü 3. / tányérszervíz/

Leves:

  • -          Erőleves, füstölt csirkehúsos raviolival, zöldségekkel
  • -          Vargányakrémleves, kukoricaropogóssal

 

vagy

 

Előétel:

  • -          Füstölt mangalicasonka friss salátával vagy fekete erdei sonka friss salátával, aszalt barackos dresszinggel, baquettel

 

Főétel:

  • -          Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött csirkemell panko morzsában, burgonyapürével
  • -          Bacon-ös szűzpecsenye erdei gombamártással, vajas pároltzöldséggel

 

Ára: 4,750 Ft/ fő

 


 

Menü 4. / tányérszervíz/

Leves:

  • -          Erőleves, füstölt csirkehúsos raviolival, zöldségekkel
  • -          Vargányakrémleves kukoricaropogóssal

 

vagy

 

Előétel:

  • -          Kacsamáj praliné idény gyümölcsvariációval, édes ropogóssal

 

Főétel:

  • -          Rozé kacsamell vörösboros gyümölcsraguval, burgonyafánkkal
  • -          Pikáns sertéstarja, zöldségpürével

 

Ára: 5,250 Ft/ fő

 

Desszert:

  • -          Gyümölcsös sajttorta
  • -          Epres panna cotta pohárban
  • -          Túrógombóc

 

Ára: 800 Ft/ fő

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresés

Facebook

 

Hírlevél

I Like Borklub

FacebookGoogle BookmarksLinkedin
Pin It